Quina és la psicoteràpia que practico

Quina psicoteràpia practico?

La forma en que practico la psicoteràpia ha estat modelada pels diferents aprenentatges i formacions que he fet al llarg del temps, els mestres i mentors que m’han acompanyat i també pel meu propi procés terapèutic i els viatges que he fet.

Entenc la psicoteràpia com un procés en el que el client i el terapeuta compartim un objectiu, que és arribar a un major benestar. En aquest procés la meva tasca és acompanyar-te en el viatge, donar-te suport i punts de vista diversos, per tal que puguis obtenir una perspectiva més àmplia de la situació que et preocupa, explorar-la amb més profunditat i mitjançant l’activació dels teus recursos, que puguis trobar les solucions més adients per a tu.

La meva aproximació a la psicoteràpia és integradora, ja que entenc que diferents escoles donen resposta a diferents necessitats i expliquen la situació global des d’una perspectiva particular i valuosa. Així m’agrada integrar a la persona en el seu conjunt dins de la psicoteràpia, i tenir en compte el cos, les emocions, els processos cognitius, els comportaments, les relacions i la necessitat de transcendència i creixement.

M’apassiona la psicoteràpia, l’encontre entre dues persones en un ambient de respecte, suport i confiança, i des d’aquesta passió t’ofereixo el meu compromís per a ajudar-te a trobar el que estiguis buscant. Des de superar reptes emocionals com l’ansietat, la depressió, una ruptura, un dol o una crisi vital, fins a seguir un camí d’autodescobriment i de treball amb el propi caràcter.