psicologia psicoterapia barcelona marc aixalà psicòleg

Benvingut, benvinguda!

Em dic Marc i visc a Barcelona. Si has arribat a aquesta pàgina potser estàs buscant un psicòleg o algun professional de la psicoteràpia que pugui donar-te suport o ajudar-te a solucionar algun repte o dificultat en aquest moment de la teva vida. O potser vols algú que t’escolti de forma empàtica i pugui entendre la teva situació sense jutjar ni dir-te el que has de fer. O potser busques algú que pugui donar-te una empenta en el teu camí de creixement personal, o potser vols aprofundir en el teu auto-descobriment i treballar el teu caràcter.

La psicoteràpia ha de poder donar resposta a les teves necessitats i permetre’t major benestar i plenitud. Aquest és el meu objectiu, que puguem crear un espai de confiança i respecte que et sigui útil per a allò que estàs buscant.

En aquesta pàgina podràs trobar informació sobre el meu perfil com a psicòleg, com entenc la psicoteràpia i les modalitats terapèutiques que ofereixo, així com la meva formació i experiència. Tan de bo et pugui servir.  Si tens qualsevol pregunta, no dubtis a posar-te en contacte amb mi.

Marc Baños Aixalà